Onze vereniging bestaat uit de fanfare, drumband, majorettes en het dweilorkest. Hieronder een kijkje!

Fanfare 

De fanfare van De Eendracht brengt (op verzoek) serenades en verzorgt muzikale ondersteuning op bijoorbeeld nationale feestdagen, jubilea en feestelijke aangelegenheden.

De fanfare, in totaal zo'n 25 muzikanten, staat al sinds 1990 onder de deskundige en enthousisaste leiding van Jos Raanhuis.

Indien u de fanfare graag wilt boeken voor een feest of evenement, neemt u dan contact met ons op.

 

 

Drumband 

De Eendracht Manderveen beschikt ook over een eigen drumband, welke onder leidng staan van Gerrit Kelder, de instructeur.

 

 Majorettes en Minirettes  

Muziekvereniging De Eendracht beschikt over een zeer actieve en enthousiaste majorette en minirette-groep. Deze dames trainen 1 x per week en verzorgen jaarlijks een optreden van meerdere acts tijdens het jaarlijkse concert van de vereniging. Tevens nemen ze, niet geheel onverdienstelijk, deel aan diverse dans- en choreografie-wedstrijden op landelijk niveau.

 

 

 Mini’s en majorettes

Op dit moment bestaan de mini- en majorettes uit een groep van 18 dames. We hebben nu 3 groepen en zijn alweer druk met de voorbereidingen voor verschillende activiteiten. Zo hebben we in februari nog meegedaan aan het dansmarieke concour in Fleringen. We zijn nu aan het trainen voor een optreden op het Meulenbelt in Tubbergen op 22 juni, de sfeermarkt in Vasse en voor het jaarlijks concert en andere optredens en wedstrijden.

 Een spelletje tussendoor mag tijdens de lessen natuurlijk ook niet ontbreken. Elke jaar hebben we een leuk uitje. Afgelopen jaar zijn we naar de Morskieft in Reutum geweest en het was een zeer geslaagde dag. Na afloop hebben we met zijn allen pannenkoeken gegeten! Het is allemaal een erg gezellige boel en mocht je het leuk vinden om een keer te komen kijken dan ben je van harte welkom. Hiervoor kun je me altijd even bellen.

De lessen op de zaterdagmiddag gegeven door Ilse de Witte vinden allemaal plaats tussen 13.00 en 16.00 uur.

Groetjes Ilse de Witte 0541-680708
eendrachtilse@gmail.com

 Ben jij geïnteresseerd in de majorettes? Kom gerust een keer kijken!

Dweilorkest De Plaggenstekkers 

Sinds geruime tijd beschikt De Eendracht over een eigen Dweilorkest, De Plaggenstekkers. Zij hebben reeds voor menig gezellige noot gezorgd op verschillende gelegenheden en evenementen.